O NAMA / PRVI TIM - Belgrade Elite Fitness


KO SMO MI?

Prvi tim je skup iskusnih fitnes trenera, različitih interesovanja i karijera, koji su skupili s jednostavnim, ali izazovnim ciljem – napraviti modernu, opuštenu i raznovrsnu fitnes priču koja će u Srbiji ponuditi vežbanje na najvišem nivou.

Iako je Prvi Tim prvobitno zamišljen kao klasičan CrossFit boks, vremenom smo prevazišli ovakav način vežbanja, iako se on i dalje nalazi u korenu većine naših treninga. Pet godina i preko 20 hiljada sati iskustva i rada sa grupama i pojednicima pomoglo nam je da treninge usavršimo i prilagodimo svačijim potrebama. Koristeći znanja iz raznih fitnes disciplina, ali i anatomije, medicine i nutricionizma, napravili smo nove programe koji sada pokrivaju širok spektar interesovanja.

Osim WOD, Foundations, Everyday Fitness i Cardio programa, Prvi Tim sada nudi i specijalizovane programe – POWER!, kao i individualne treninge. Bilo da tek ulazite u svet fitnesa, ili se fitnesom bavite decenijama, sigurno imamo program baš za vas. Ukoliko želite da rešite neki konkretan problem, da se pozabavite linijom, bilo da volite da trenirate u grupi ili sami i bez obzira na vašu trenutnu spremu ili vreme kada biste vežbali, prijavite se na BESPLATAN TRENING i mi ćemo vam pomoći da izaberete optimalno rešenje za vaše potrebe.


Saznajte više detalja o programima na linku ispod.

  PROGRAMI

BESPLATAN TRENING!


Prijavite se za besplatan probni trening što pre, jer ako sedite svaki dan, vreme sigurno ne radi za vas.

NAŠ TIM / PRVI TIM FITNESS

VUK VUKAŠINOVIĆ


Trener

PAVLE GAVRILOVIĆ


Trener

DALIBOR ILIĆ


Trener

STRAHINJA STRELIĆ


Trener

SAVA ĐUROVIĆ


Trener

DANIJEL ĐURĐEVIĆ


Kolega

ANJA FLORIJAN


Koleginica

IVANA VUJOVIĆ


Koleginica

DARKO MILOVANOVIĆ


Kolega

PARTNERI


nocco
nike
cf
cfj


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se